Jak odstranit historii prohlížení Netflixu


netflix všechno naštve
Grinvalds / 123RF

Sdílíte účet Netflix s přáteli nebo rodinou a nechcete, aby věděli, že jste sledovali Cobbler? Je někdo z vašich spolubydlících stále používá vaše přihlašovací údaje ke sledování divného anime? Nebo můžete být jednoduše unaveni z doporučení společnosti Netflix, která nezaznamenávají značku.

Existuje spousta důvodů, proč byste chtěli vymazat svou historii prohlížení Netflixu, a naštěstí je proces, který je pro vás tak neuvěřitelný, dokonce i když není okamžitě zřejmý. Všichni mají skrývající se skelety ve svých šatních skříních, takže jděte dál a vyčistěte je. Zde je postup, jak odstranit historii prohlížení Netflix.

Krok 1: Nejprve se přihlaste do svého účtu Netflix pomocí svého prohlížeče. Vzhledem k tomu, že vaše historie prohlížení je specifická pro váš individuální profil, musíte mít správný profil, pokud je pod vaším přihlašováním více uživatelů. Pokud náhodou vyberete nesprávný profil, nebojte se, můžete v rozbalovací nabídce v pravém horním rohu zvolit jiný.

odstranit obrazovku fronty netflix 1

Krok 2: Dále přejděte do výše uvedeného rozevíracího menu v pravém rohu a vyberte tlačítko s označením Váš účet.

odstranit obrazovku netflix fronty 2 a půl

Krok 3: Jakmile se tam dostanete, přejděte dolů na sekci Můj profil a klikněte na modrý odkaz označený jako Activity Viewing. Tím se dostanete na stránku zobrazující vše, co jste sledovali.

odstranit obrazovku fronty netflix 3

Krok 4: Vpravo od každé položky bude X.

odstranit obrazovku netflix 4

Kliknutím na toto tlačítko odeberete položku z historie (a tím vyloučíte veškerý dopad, který by mohla mít na vaše osobní doporučení). Může to trvat až 24 hodin, než se změna projeví.

odstranit obrazovku fronty netflix 5

Něco, co je třeba mít na paměti: u televizních pořadů bude každá epizoda uvedena jednotlivě, označená podle sezóny a názvu epizody. Klepnutím na tlačítko X v jediné přehlídce bude tato konkrétní epizoda odebrána. Poté se zobrazí výzva s dotazem, zda chcete celou sérii odstranit, a krátké proklikování to provede.

odstranit obrazovku fronty netflix 6

Krok 5: Chcete celou historii prohlížení vymazat jednou za sebou? Netflix tuto možnost ve skutečnosti nemá z vašeho profilu, ale nejlepším řešením je pouze úplné vymazání profilu a začátek nového! Chcete-li to provést, přejděte ke službě Netflix a přihlaste se, poté místo výběru profilu zvolte Správa profilů níže.

Profil odstranění Netflix

Klikněte na malou ikonu tužky v profilu, který chcete smazat, a poté vyberte možnost Smazat profil (musíte to potvrdit dvakrát). Poté klikněte na Přidat profil a zadejte název, který chcete použít pro svůj nový lesklý profil.

A to je vše! Trestné tituly – nebo epizody, které byly v minulosti – budou odstraněny z vaší historie a nikdo nebude vědět o vaší tajné lásce k Happy Tree Friends.

Pokud jste našli tento článek užitečný, můžete se také podívat na náš průvodce, jak stahovat filmy z Netflixu, stejně jako naše tipy pro nejlepší televizní pořady na Netflixu a nejlepší filmy na Netflixu. Happy streaming!